FOTOGRAFIERE AERIANA SI FILMARE EVENIMENT

Fotografierea aeriana sau filmare eveniment reprezinta o solutie dinamica adaptata dorintelor dumneavoastra prin afisarea unor perspective aeriene superbe care nu pot fi realizate în orice alt mod.

Datorita usurintei in manipulare, dronele permit realizarea filmarilor sau fotografiilor la costuri considerabil mai mici decat filmarile cu elicopterul sau avionul. Dronele pot zbura la diverse altitudini astfel incat calitatea 4k sau FullHD a imaginilor se pastreaza indiferent de intaltimea zborului.

Fotografierea aeriana sau filmarea unui eveniment se poate realiza cu diferite ocazii. Pot fi  evenimente personale, evenimente corporate, evenimente publice, evenimente sportive s.a.m.d.

Nu exista o modalitate mai captivanta de a imortaliza un eveniment decat din aer. In acest scop se pot realiza fotografii aeriene la o calitate deosebita, cu o rezolutie de minim 12 Mpx, si filmari in format Full HD si 4K cu posibilitatea de vizionare live, de la sol, a imaginilor.
Fotografia aeriana sau o filmare eveniment realizata in acest scop, poate reprezenta oricand o amintire frumoasa, o parte a unei prezentari corporate, o parte a prezentarii unui eveniment etc.

Avantajele unei fotografii aeriene sau a unei filmari aeriene sunt:

  • este spectaculoasa, inaltimea starnind o emotie intensa privitorului

  • ofera o imagine de ansamblu a obiectivului

  • ofera imagini de detaliu

  • ofera o perspectiva tridimensionala, dinamica

Filmare eveniment

Drone utilizate in filmare eveniment si fotografiere aeriana

DJI Matrice 600 Pro
DJI Matrice 100
DJI Phanton 3 Professional

Echipamente foto-video utilizate in filmare eveniment si fotografiere aeriana

DJI Zenmuse Z3
DJI Zenmuse X5
DJI Phantom 3 Pro Camera

Servicii asociate pentru fotografiere aeriana si filmare eveniment