FOTOGRAFIERE SI FILMARE MARKETING-PUBLICITATE

O filmare marketing-publicitate sau o fotografie aeriana cu ajutorul unei drone, ofera o solutie dinamica a nevoilor proiectelor dumneavoastra, prin afișarea unor perspective aeriene superbe care nu pot fi realizate în orice alt mod.

O imagine face cat o mie de cuvinte.

Datorita ușurintei cu care se manipuleaza, dronele permit realizarea filmarilor sau fotografiilor aeriene la costuri considerabil mai mici decât filmarile cu elicopterul sau avionul. Dronele pot zbura la altitudini impresionante, de pana la cca 500 m chiar mai sus, astfel încât calitatea 4k sau FullHD a imaginilor se pastreaza indiferent de altitudine.

O fotografie aeriana sau o filmare marketing-publicitate aeriana cu drona, poate fi o foarte inspirata parte a prezentarii a companiei, serviciilor sau chiar a produselor, care ulterior sa fie folosita in cu diverse ocazii cum ar fi: lansare de produs, inaugurare, prezentari manifestari expozitionale, clipuri video, materiale de prezentare, printuri de mari dimensiuni, promovare pe internet etc.
Cu ajutorul camerei foto video montata pe drona se pot executa filmari si fotografii aeriene de inalta calitate si rezolutie care pot fi prelucrate si folosite in orice tip de campanie de marketing.

In functie de obiectivele campaniei si tipologia produsului dumneavoastra filmarea aeriana si fotografia aeriana se poate realiza atat in spectrul vizibil (RGB/PAL) cat si cu ajutorul camerelor de termoviziune (pentru imagini in infrarosu si imagini termice) sau camere multispectrale.

Avantajele unei fotografii aeriene sau a unei filmari aeriene sunt:

  • este spectaculoasa, inaltimea starnind o emotie intensa privitorului

  • ofera o imagine de ansamblu a obiectivului

  • ofera o perspectiva tridimensionala, dinamica

filmare marketing-publicitate

Drone utilizate in filmare marketing-publicitate si fotografiere aeriana

DJI Matrice 600 Pro
DJI Matrice 100
DJI Phanton 3 Professional

Echipamente foto-video utilizate in filmare marketing-publicitate si fotografiere aeriana

DJI Zenmuse Z3
DJI Zenmuse X5
DJI Phantom 3 Pro Camera
Flir Vue Pro R 640×512
Parrot Sequoia senzor multispectral

Servicii asociate pentru filmare marketing-publicitate