FILMARE SI FOTOGRAFIERE AERIANA PENTRU TURISM

In turism, filmarea aeriana si fotografia aeriana vine acum sa sustina si sa promoveze potentialul turistic al Romaniei, al unei zone specifice, a unei locatii, a unei pensiuni etc.

Acum se pot efectua filmari aeriene si fotografii aeriene la o calitatea deosebita care sa sustina activitatea operatorilor si agentiilor, a celor din alimentatie publica, agrement s.a.m.d. Astfel acestia vor putea sa scoata in evidenta facilitatile pe care le ofera clientilor lor cat si potentialul turistic al zonei.

Fotografia aeriana sau filmarea aeriana a unui hotel, a unei pensiuni si a imprejurimilor acesteia, a facilitatilor de agrement sau a altor elemente, imaginile luate de la altitudine mai mica sau mai mare, surprinderea unor cadre deosebite care sa evidentieze obiectivul ales, vor aduce cu siguranta o “plus valoare” de imagine serviciilor oferite.

Prin prelucrarea imaginilor cu software profesiona se pot genera si modele tridimensionale ale unor obiective turistice cum ar fi: monumente istorice, lacasuri de cult, situri arheologice etc.

Rezultatele activitatii vor putea fi folosite in prezentari, clipuri publicitare, materiale tiparite, promovare on-line etc.

Avantajele unei fotografii aeriene sau a unei filmari aeriene sunt:

  • este spectaculoasa, perspectiva starnind o emotie intensa privitorului

  • ofera o imagine de ansamblu a obiectivului

  • ofera imagini de detaliu ale obiectivului

  • ofera o perspectiva tridimensionala si dinamica

Turism

Drone utilizate in filmare si fotografiere aeriana pentru turism

DJI Matrice 600 Pro

DJI Matrice 100

DJI Phanton 3 Professional

Echipamente foto-video utilizate in filmarea aeriana pentru turism

DJI Zenmuse Z3

DJI Zenmuse X5

DJI Phantom 3 Pro Camera

Servicii asociate pentru filmare si fotografiere aeriana in turism