Cateva cuvinte despre filmare si fotografiere aeriana si... MD TECHNO SKY

O filmare si fotografiere aeriana din drona este captivanta si este un concept aflat in plina expansiune atat in materie de filmare si fotografiere standard cat si specializata (termoviziune, termografie, multispectral).

Suntem o firma noua cu o echipa ambitioasa, specializata in filmare si fotografiere aeriana din drona in spatii exterioare si interioare, atat standard cat si specializate.

Serviciile noastre se adreseaza atat firmelor cat si persoanelor fizice si includ o gama larga de optiuni.filmare si fotografiere aeriana

Primul nostru obiectiv a fost dotarea firmei cu cele mai bune echipamente profesionale, de la producatori de top, atat pentru filmarea si fotografierea aeriana standard sau specializata, cat si pentru echipamentele de zbor (respectiv drone).

Ne place “zborul” si ne plac provocarile…si ne plac imaginile!

Urmatorul obiectiv este furnizarea celor mai bune servicii, in zona de vest a tarii, livrarea celor mai bune imagini aeriene posibile sau a celor mai exacte date, la cel mai bun raport calitate/pret.

Daca doriti sa fiti la curent cu ceea ce mai facem sau cu ofertele noastre speciale, ne puteti urmari pe Facebook

Cine suntem....

Suntem o echipa ambitioasa, specializata in filmare aeriana si fotografiere aeriana din drona in spatii exterioare si interioare, atat standard cat si specializata.

Ce facem....

Ne place ceea ce facem si punem multa pasiune. Ne place sa fim “la inaltime” atat la propriu cat si la figurat. Zburam, fotografiem sau filmam de la inaltime, analizam si furnizam un  produs cat mai complet.

Cu ce lucram...

Echipamentele folosite in filmarea si fotografierea  aeriana sunt sunt de ultima generatie si au fost achizitionate de la lideri mondiali in domeniu. Dronele au certificat de identificare emis de Autoritatea Aeronautica Civila din Romania si sunt asigurate in cazul unor incidente neprevazute.