FOT0GRAFIERE SI FILMARE AERIANA PENTRU CAUTARE SI SALVARE

Serviciile de suport in actiuni de “cautare si salvare” sunt dedicate momentelor deosebite.

Tot mai des apar evenimente deosebite cum ar fi: accidente industriale, dezastre si calamitati naturale, accidente in zone greu accesibile etc. Indiferent de natura sau tipul acestor evenimente, pentru echipele specializate in cautare si salvare, lupta cu “timpul” este una decisiva.

Cu ajutorul dronelor cu autonomie mare si a posibilitatii posibilitatii de a executa un zbor dupa un plan stabilit, si a camerelor profesionale de filmare aeriana si fotografie aeriana, camere cu zoom si camere cu termoviziune pentru cazurile de vizibilitate zero, pot fi acoperite arii mari de cautare care in alte conditii necesita timp indelungat de cercetare.

Astfel, operatiunile de cautare in zonele muntoase, de cautare supravietuitori dupa Cautare si salvaredezastre, de evaluare a cladirilor si terenurilor dupa sau in timpul incendiilor, inundatiilor, cutremurelor etc, devin posibile cu ajutorul dronelor si a camerelor speciale.

Imaginile si datele colectate pe durata zborului sunt stocate pe cardul de la bord dar sunt si vizualizate in timp real la sol de catre serviciile specializate in astfel de misiuni.

Suportul pe care o drona il ofera, poate reprezenta diferenta dintre succesul sau esecul unei misiuni de salvare.

Drone utilizate la filmare si fotografiere aeriana pentru cautare si salvare

DJI Matrice 600 Pro

DJI Matrice 100

DJI Phanton 3 Professional

Echipamente foto-video utilizate la filmarea aeriana pentru cautare si salvare

DJI Zenmuse Z3

DJI Zenmuse X5

FLIR Vue Pro R 640×512 px

Servicii asociate la filmare si fotografiere aeriana pentru cautare si salvare