FILMARE SI FOTOGRAFIERE AERIANA PENTRU SERVICII IMOBILIARE

In domeniul activitailor imobiliare, filmarea aeriana si fotografia aeriana ofera perspective si cadre deosebite astfel incat potentialii cumparatori sa aiba o vedere clara si de ansamblu asupra exteriorului proprietatilor cat si a imprejurimilor. Astfel aceste servicii pentru piata imobiliara din Romania, care este in continua crestere fie ca vorbim despre locuinte fie ca vorbim despre cladiri de birouri, ofera un real suport in procesul de vanzare.

Unul dintre beneficiile filmarilor aeriene este acela ca ofera o perspectiva mult mai larga decat una luata de la sol, ceea ce face ca proprietatea sa fie prezentata intr-o cu totul alta lumina.

Fotografia aeriana sau filmarea aeriana, imaginile captate de la altitudine mai mica sau Imobiliaremai mare si surprinderea unor cadre care sa evidentieze obiectivul ales, pot sa aduca o “plus valoare” de imagine locatiilor prezentate.

Folosirea camerelor de termoviziune si termografie montate pe drona pentru filmarea sau fotografia aeriana, ofera informatii exacte referitoare la elementele de izolatie termica sau a acoperisului.

Rezultatele obtinute prin filamarea aeriana sau fotografia aeriana pot fi folosite cu succes de catre proprietari sau devoltatori in promovarea locatiei respective prin clipuri publicitare, on line, retele de socializare, materiale tiparite etc.

Drone utilizate in filmare si fotografiere aeriana pentru turism

DJI Matrice 600 Pro

DJI Matrice 100

DJI Phanton 3 Professional

Echipamente foto-video utilizate in filmarea aeriana pentru imobiliare

DJI Zenmuse Z3

DJI Zenmuse X5

DJI Phantom 3 Pro Camera

Flir Vue Pro R 640×512 px

Servicii asociate pentru filmare si fotografiere aeriana pentru imobiliare