FILMARE AERIANA & FOTOGRAFIERE AERIANA

Serviciile noastre de fotografiere aeriana si filmare aeriana se realizeaza cu echipamente profesionale, achizitionate de la lideri mondiali in domeniu. Acestea asigura obtinerea de imagini aeriene de calitate ridicata indiferent de locatie.
Prin filmare aeriana se descoperea perspective inedite si utile, iar domeniile careia aceasta tehnica se adreseaza, sunt diverse.

Filmare aerianaFilmarea aeriana si fotografierea aeriana constau in realizarea fotografiilor sau filmarilor de la o altitudine maxima de 300 metri, la temperaturi cuprinse intre -10 si +40 grade C. Aceasta se realizeaza utilizand o drona pe care este montat un echipament foto-video ce poate fi comandat de la sol.

Echipamentele permit vizualizarea in timp real a imaginilor surprinse de obiectiv. Astfel se pot defini si corecta foarte bine cadrele necesare ce urmeaza a fi capturate prin filmarea si/sau fotografiere aeriana.

In functie de “misiunea” de filmare aeriana sau de fotografiere aeriana care urmeaza sa fie indeplinita sunt selectate atent echipamentele care vor fi folosite. Atat cele de captare a imaginii cat si a dronei. Indiferent de solutia aleasa, filmarea aeriana se realizeaza la rezoluție 4K UHD și Full HD (120fps), cu unghi larg si sistem de stabilizare ultra-performant. Fotografierea aeriana se realizeaza la rezoluție de la 12MPx in formate RAW (DNG), JPEG sau TIFF.

Aceste servicii se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Fie ca este vorba despre a realiza un clip publicitar sau pentru a imortaliza un eveniment deosebit vom trata cu maxim profesionalism orice tip de solicitare. Nu ezitati sa ne contactati.

Drone utilizate in filmare aeriana si fotografiere aeriana

DJI Matrice 600 Pro
DJI Matrice 100
DJI Phanton 3 Professional

Echipamente foto-video utilizate in filmare aeriana si fotografiere aeriana

DJI Zenmuse Z3
DJI Zenmuse X5
DJI Phantom 3 Pro Camera