FILMARE SI FOTOGRAFIERE AERIANA PENTRU CONSTRUCTII

Fotografiile si filmarile aeriene cu drona sunt foarte utile in domeniul constructii, atat pentru constructii civile cat si pentru cele industriale. Acestea pot oferi o privire de ansamblu asupra dezvoltarii proiectului pe toata durata derularii acestuia.

Se pot face inspectii periodice pentru detectarea deficientelor de suprafata a planseelor, stalpilor de sustinere, lagarelor de sustinere, incastrarilor, buloanelor de prindere, prezoanelor, acoperisurilor, ferestrelor etc.

Filmarea aeriana si fotografia aeriana unui proiect in derulare sau in faza de finalizare cum ar fi un ansamblu rezidential poate fi deosebit de utila si importanta pentru viitoare planuri de dezvoltare.

Firmele de arhitectura sau beneficiarii proiectelor sunt interesati sa isi promoveze proiectele in diferite stadii de executie incepand de la fundatie pana faza de finalizare.

Prin filmare aeriana si fotografie aeriana cu ajutorul dronelor deasupra unui teren, si Constructiimaparea unor aspecte precum accesul, serviciile si imprejurimile, reprezinta un ajutor substantial in vizualizarea si planificarea unui proiect.

Elemente cum ar fi modelul de elevatie al terenului, modelul digital de suprafata pot sa conduca la o estimare mai precisa a efortului necesar realizarii si implementarii proiectului, cum ar fi spre exemplu determinarea volumetrica a necesarului de excavat.

Drone utilizate la filmare si fotografiere aeriana pentru constructii

DJI Matrice 600 Pro

DJI Matrice 100

DJI Phanton 3 Professional

Echipamente foto-video utilizate la filmare si fotografiere aeriana pentru constructii

DJI Zenmuse Z3

DJI Zenmuse X5

FLIR Vue Pro R 640×512 px

Servicii asociate la filmare si fotografiere aeriana pentru constructii